Bedrijfsbezoek/actief uitje Hanse Staalbouw & Twistvliet

Naar overzicht

Vrijdag 15 juni werden we warm ontvangen bij Hanse Staalbouw met koffie en een Zeeuwse bolus. Hierna volgde een indrukwekkende rondleiding door het grote staalbouwbedrijf. Na een afsluitend drankje gingen we met de bus naar Landgoed Twistvliet. Daar werd ontspannen netwerken gecombineerd met leuke activiteiten: (geblindoekt) Landrover rijden of proberen paarden voor de koets te besturen en ringsteken! De dag werd afgesloten met heerlijke gerechten uit de Big Green Egg.

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.