Array ( [ID] => 1210 [email] => edekoeijer@kotra.nl [roles] => Array ( [0] => ovr-lid ) [nickname] => Array ( [0] => edekoeijer@kotra.nl ) [first_name] => Array ( [0] => ) [last_name] => Array ( [0] => ) [description] => Array ( [0] => ) [rich_editing] => Array ( [0] => true ) [syntax_highlighting] => Array ( [0] => true ) [comment_shortcuts] => Array ( [0] => false ) [admin_color] => Array ( [0] => fresh ) [use_ssl] => Array ( [0] => 0 ) [show_admin_bar_front] => Array ( [0] => true ) [locale] => Array ( [0] => ) [ovr_capabilities] => Array ( [0] => a:1:{s:7:"ovr-lid";b:1;} ) [ovr_user_level] => Array ( [0] => 0 ) [voorzitter_lid] => Array ( [0] => 0 ) [_voorzitter_lid] => Array ( [0] => field_58f5bc15a6dda ) [geboortedatum_lid] => Array ( [0] => ) [_geboortedatum_lid] => Array ( [0] => field_58ae9e82866ac ) [straatnaam_lid] => Array ( [0] => ) [_straatnaam_lid] => Array ( [0] => field_5881b6108a095 ) [huisnummer_lid] => Array ( [0] => ) [_huisnummer_lid] => Array ( [0] => field_5881b62a8a096 ) [postcode_lid] => Array ( [0] => ) [_postcode_lid] => Array ( [0] => field_5881b6378a097 ) [plaats_lid] => Array ( [0] => ) [_plaats_lid] => Array ( [0] => field_5881b6568a098 ) [telefoonnummer_lid] => Array ( [0] => ) [_telefoonnummer_lid] => Array ( [0] => field_5881b6688a099 ) [mobiel_nummer_lid] => Array ( [0] => ) [_mobiel_nummer_lid] => Array ( [0] => field_5881b6718a09a ) [factuur_e-mailadres_lid] => Array ( [0] => ) [_factuur_e-mailadres_lid] => Array ( [0] => field_58ae9ebc866ad ) [uitsluiten_facturatie_lid] => Array ( [0] => 0 ) [_uitsluiten_facturatie_lid] => Array ( [0] => field_595f487d26cbc ) [linkedin_lid] => Array ( [0] => ) [_linkedin_lid] => Array ( [0] => field_587f902532702 ) [omschrijving_lid] => Array ( [0] => ) [_omschrijving_lid] => Array ( [0] => field_5881b68a8a09c ) [bedrijf_lid] => Array ( [0] => 2562 ) [_bedrijf_lid] => Array ( [0] => field_590c48ff5a373 ) [bedrijfsnaam_lid] => Array ( [0] => ) [_bedrijfsnaam_lid] => Array ( [0] => field_590c60c0239bf ) [website_lid] => Array ( [0] => ) [_website_lid] => Array ( [0] => field_590c60d1239c0 ) [logo_lid] => Array ( [0] => ) [_logo_lid] => Array ( [0] => field_590c60e9239c1 ) [_yoast_wpseo_profile_updated] => Array ( [0] => 1539002748 ) [dismissed_wp_pointers] => Array ( [0] => wp496_privacy ) )

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens
Ondernemersvereniging Reimerswaal (www.ovreimerswaal.nl)

2. E-mailadres

  • Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.
  • Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres
Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd en voor het versturen van onze eigen nieuwsbrief welke 2 maal per jaar wordt uitgebracht.

4. Telefoonnummer
Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden. Alleen leden kunnen deze zien en u contacten.

5. Overige persoonsgegevens
Overige persoonsgegevens zoals naam, geboortedatum, adres, postcode en plaats, factuur e-mailadres, LinkedIn-profiel en website, verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

  1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    • de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
    • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    • de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens
De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

8. Veiligheid opslag van gegevens
Veiligheidscriteria:

  • Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
  • Wij slaan zo min mogelijk gegevens van leden op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
  • Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.

9. Toegang tot uw gegevens
Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd via uw persoonlijke toegang als lid. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen via onderstaand adres.

10. Beeldmateriaal
Tijdens bijeenkomsten worden er foto’s gemaakt welke gepubliceerd worden op deze website en in onze nieuwsbrief. Mocht u hier de toestemming voor in willen trekken, ontvangen we dit schriftelijk via onderstaand mailadres.

Contact
Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kunt u contact opnemen op het volgende e-mailadres: info@ovreimerswaal.nl.

Dit privacybeleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

 

Agenda

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.