Lid worden

 

Beheert u een bedrijf in de gemeente Reimerswaal of heeft u een leidinggevende functie binnen het bedrijf? Is het bedrijf niet werkzaam in de horeca, detailhandel of landbouw? Meld u dan nu aan bij Ondernemersvereniging Reimerswaal.

 

De OVR organiseert speciaal voor hun leden jaarlijks diverse netwerkbijeenkomsten, vergaderingen, meerdere bedrijfsbezoeken en (actieve) uitjes. In de statuten zijn de richtlijnen te lezen evenals waar de OVR voor staat.

 

Persoonlijke gegevensBedrijfsgegevens


Inloggegevens
 

U ontvangt uw inloggegevens wanneer uw aanvraag is goedgekeurd.

 

 

Contributie en opzegging

De contributie bedraagt € 175,- ex btw per kalenderjaar. Hiervan krijgt u een factuur. Als er een half kalenderjaar verstreken is, bedraagt de contributie 50%. Het contract wordt stilzwijgend verlengd met een jaar.

 

Opzeggen kan via de app, door middel van de schriftelijk verzoek per brief of e-mail en minimaal 3 maanden voor einde kalenderjaar (voor 1 oktober).

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.