Netwerkbijeenkomst 4 OV’s

Naar overzicht

Woensdag 19 september was het een gezellige drukte bij de Sinkegroep voor hét netwerkbijeenkomst van vier Ondernemersverenigingen: Reimerswaal, Borsele, Schouwen-Duiveland en Goes. Er was een grote opkomst en door het goede weer kon er ook buiten genetwerkt worden.

Burgemeester van Egmond van gemeente Reimerswaal opende de avond, waarna een presentatie van de Sinkegroep volgde met aansluitend een rondleiding over het terrein. Hierna kon men netwerken onder het genot van voldoende eten en drinken.

Nadat iedereen uitgegeten was vervolgde een spreker van de Zeeuwse Connectie de avond met het onderwerp “effectief netwerken”.

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.