Bedrijfsbezoek De Meulemeester

Naar overzicht

Op donderdag 18 oktober werden we welkom geheten bij De Meulemeester (sinds 1870) voor een bedrijfsbezoek. Ze importeren, exporteren en distribueren levende kreeften, oesters en king crab en kweken ze de Zeeuwse platte oester en de Zeeuwse creuse. Na een interessante rondleiding konden we gezellig napraten en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Fotoimpressie

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.