Bedrijfsbezoek CF Techniek en actief uitje

Naar overzicht

Op 24 mei 2019 zijn we bij CF Techniek geweest voor een bedrijfsbezoek. Na een hartelijk ontvangst en presentatie kregen we een mooie rondleiding door het hele bedrijf. Hierna kon onder het genot van een hapje en drankje vragen gesteld worden en kregen we een aandenken. Daarna vertrokken we naar de Speelmansplaten voor diverse activiteiten en een heerlijke bbq.

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.