Bedrijfsbezoek Van der Straaten

Naar overzicht

Donderdag 24 oktober waren we te gast bij Van der Straaten. Daar werden we vriendelijk ontvangen met koffie en gebak. Aansluitend volgde een mooie presentatie en rondleiding van dit mooie bedrijf. Hierna konden we netwerken onder het genot van een heerlijk warm buffet.

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.