Dagje Antwerpen

Naar overzicht

Met bijna een volle bus vertrokken we 26 mei naar Antwerpen. Eerst brachten we een bezoek aan Brouwerij de Koninck. Hier kregen we een interactieve tour (verhaal over de brouwerij en de bieren die er gebrouwen worden) en een bierproeverij met een lekker stukje kaas, vlees en chocolade.

Daarna gingen we met twee toeristentreintjes naar het terras van Bocadero voor een aperitief in het zonnetje. Vandaar liepen we naar Restaurant Món op ’t Eilandje met vlees uit eigen wei en vis en groente van de Josper GRILL!

Het was een leuke en mooie dag om elkaar in een andere setting te ontmoeten. Iedereen bedankt voor de gezelligheid.

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.