Netwerkbijeenkomst 4 OV’s 2023

Naar overzicht

Er was een mooi programma gemaakt bij het netwerkbijeenkomst van de jaarlijkse 4 OV’s. Na een leuk ontvangst kwam het officiële gedeelte waarin de directeuren van Dek Opleidingen en Bax Music aan het woord kwamen. Bij beiden bedrijven werden we goed ontvangen en begeleidt door een gids die via een uitgestippelde route uitleg gaf over de diversiteit en werkzaamheden binnen het bedrijf.

Hierna konden we genieten van het heerlijk barbecuevlees van Maros en netwerken.

Fotoimpressie

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.