Informatiebrief asfaltwerkzaamheden N673 & N254 Provincie Zeeland

Naar overzicht

03 juli 2022

In opdracht van de Provincie voert aannemer De Jong Zuurmond onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse provinciale wegen binnen de provincie Zeeland. De uitvoering van deze werkzaamheden kan hinder veroorzaken, daarom informeren wij u middels deze brief.

Onderhoud asfaltverharding provinciale wegen Noord en Midden Zeeland (N673) (spoorwegovergang)

In de nacht van 18 op 19 september worden onderhoudswerkzaamheden verricht aan de spoorwegovergang bestaande uit o.a. het frezen en verwijderen van oude asfalt en aanbrengen van nieuw asfalt. Door middel van deze stakeholdersbrief en voor aankondigingsborden (verkeersborden) word dit bekend gemaakt. (zie kaart)

Concreet betekent dit voor u als bewoner het volgende:

  • Van vrijdag 18 september 23:30 op zaterdagochtend 19 september 09:00 gaan wij deze werkzaamheden uitvoeren. Tijdens deze werkzaamheden is de rijbaan volledig afgesloten.
  • Hulpdiensten voorzien van blauwe zwaailampen en sirenes hebben wel ten allen tijde doorgang en kunnen door het werkvak.

——

Onderhoud asfaltverharding provinciale wegen Noord en Midden Zeeland (N254) (hoofdrijbaan in en uitvoegstrook Vlissingen)

In week 38 en 39 worden onderhoudswerkzaamheden verricht aan de N254 bestaande uit o.a. het frezen en verwijderen van oude asfalt en aanbrengen van nieuw asfalt. Door middel van deze stakeholdersbrief en voor aankondigingsborden (verkeersborden) word dit bekend gemaakt. (zie kaart)

Concreet betekent dit voor u als bewoner het volgende:

  • Van 14 september tot 24 september gaan wij deze werkzaamheden uitvoeren. Het betreft hier het verwijderen van de oude laag asfalt en vervangen door nieuw asfalt. Tijdens deze werkzaamheden is de rijbaan volledig afgesloten. De werktijden zijn telkens van 18:00 – 06:00.
  • Hulpdiensten voorzien van blauwe zwaailampen en sirenes hebben wel ten allen tijde doorgang en kunnen door het werkvak.

De Jong Zuurmond vraagt hiervoor om uw begrip.

Indien u naar aanleiding van deze brief vragen heeft, kunt u contact opnemen met onderstaande persoon:

Gert-Jan van Doremaele
Gj.van.doremaele@dejongzuurmond.nl
(Omgevingsmanager)
Tel: 06-22267010

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.