OVR Nieuws december 2020

Naar overzicht

03 juli 2022

Deze week ontvangt u het OVR Nieuws met als thema “Ondernemen in crisistijd”.

De coronapandemie raakt ons allemaal. Zowel zakelijk als privé was dit een jaar vol uitdagingen. De een moest opeens vanuit huis werken of z’n zaak verplicht sluiten, de ander had het drukker dan ooit. In deze OVR Nieuws vertellen ondernemers uit Reimerswaal over hun onderneming en hoe hun het afgelopen jaar verging.

Zo liep het op het nieuwe terras van Landwinkel de Plantage afgelopen zomer storm, terwijl cateringbedrijf Taste Culinair uit Yerseke noodgedwongen moest overschakelen op afhaalmaaltijden. Bij Rabobank Oosterschelde en Pekaar & Partners hadden ze hun handen vol aan het ondersteunen van hun klanten en bij de gemeente probeerden ze creatieve oplossingen te bedenken voor onverwachte knelpunten. Een ding is wel duidelijk: ondernemen vraagt een hoop creativiteit en flexibiliteit in tijden van crisis. We duimen voor betere tijden in 2021!

(of lees online als PDF)

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.