OVR Nieuws december 2024

Naar overzicht

22 juni 2024

OVR Nieuws met als thema “Energietransitie, wat betekent dat voor jou?”.

Overstappen op hernieuwbare energie. Een zinnetje van vier woorden met verstrekkende gevolgen. Want hoe doe je dat nou? Waar moet je beginnen en hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt? 

In deze OVR Nieuws staan slimme tips als je te maken hebt met netcongestie, we vertellen je waar je moet zijn als je wilt verduurzamen en je leest alles over duurzame mobiliteit. Ook vind je voorbeelden van ondernemers die al de nodige stappen hebben gezet: welke keuzes hebben zij gemaakt? Laat je inspireren door hun ideeën!

De feestdagen staan weer voor de deur. Daarom wensen we alle ondernemers en inwoners van de gemeente Reimerswaal een heel gezellige decembermaand toe en vooral: veel voorspoed in het jaar 2024!

(of lees online als PDF)

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.