OVR Nieuws juli 2021

Naar overzicht

04 december 2022

OVR Nieuws met als thema “Vinden & binden”.

Je klanten, dáár doe je het als ondernemer voor. Maar hoe vind je nieuwe klanten en hoe bouw je vervolgens een band met ze op? Zeker in deze tijden, waarin steeds meer online gaat en het contact daarmee onpersoonlijker dreigt te worden. Of valt dat wel mee?

De ondernemers in deze editie van OVR Nieuws hebben daar elk hun eigen ervaring mee. De grote gemene deler? Het afgelopen anderhalf jaar heeft iedereen kritisch alle processen tegen het licht gehouden en daar lessen uit getrokken. Dat digitaal overleg soms een stuk efficiënter is, werken op afspraak het klantencontact verbetert en online soms dé oplossing is, maar niet altijd. Kortom, we verlangen terug naar het oude normaal, maar gaan ook dingen blijvend anders doen!

(of lees online als PDF)

 

Agenda

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.