OVR Nieuws juli 2023

Naar overzicht

25 juli 2024

OVR Nieuws met als thema “Food!”.

Van aardappelen, uien en fruit tot oesters, schaal- en schelpdieren – Reimerswaal is dé food-regio van Zeeland. Dat blijkt wel uit de mooie interviews in deze OVR Nieuws. Wist je bijvoorbeeld dat Lamb Weston in Kruiningen maar liefst 1,6 miljoen ton aardappelen per jaar verwerkt? En dat er in Yerseke bedrijven actief zijn die al ruim honderd jaar bestaan en waar nu de vierde generatie aan het roer staat?

De aanwezigheid van zoveel food-bedrijven maakt de regio uniek. De bedrijven zijn soms elkaars concurrenten, maar versterken elkaar ook: soms trekken ze samen op of maken ze gebruik van elkaars expertise. En één ding delen ze in ieder geval: hun trots op de kwaliteit en het hoogwaardige aanbod in de gemeente Reimerswaal!

Een fijne zomer(vakantie) toegewenst!

(of lees online als PDF)

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.