OVR Nieuws juli 2024

Naar overzicht

25 juli 2024

OVR Nieuws met als thema “Reimerswaal: hotspot voor technische innovatie”.

Wist je dat er in de gemeente Reimerswaal tal van bedrijven gevestigd zijn die koploper zijn als het gaat om technische innovaties? 

Neem Lamb Weston, die met hun nieuwe fabriek in Kruiningen de toon zetten voor de rest van hun wereldwijde onderneming. Of Meijer Potato, die in hun high tech laboratoria aardappelrassen veredelen. Maar ook andere ondernemers zijn dagelijks bezig met slimme technische oplossingen het werk voor andere onder-nemers sneller, beter of efficiënter te maken. Je leest er alles over in deze OVR Nieuws.

De zomer staat weer voor de deur. Daarom wensen we alle ondernemers en inwoners van de gemeente Reimers-waal een heerlijke zomer toe. Of je nou op vakantie gaat of lekker door blijft werken – geniet ervan!

(of lees online als PDF)

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.