Van der Straaten breidt Infra team uit

Naar overzicht

03 juli 2022

Van der Straaten Aannemingsmaatschappij uit Hansweert neemt per 1 augustus de 7 medewerkers, de projecten en het materieel over van Bart de Goffau, Leidingbouw Zeeland. Deze gaan verder onder de naam Van der Straaten INFRA B.V. Door deze overname verdubbelt Van der Straaten het aantal medewerkers binnen haar Infra team.

Krachten bundelen
Leidingbouw Zeeland was al een vaste partner van Van der Straaten op het gebied van Infra projecten. “Wij hebben altijd veel waarde gehecht aan deze samenwerking, omdat Leidingbouw Zeeland vanuit dezelfde kernwaarden als ons handelt. Door middel van deze overname bundelen wij onze krachten en kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn”, aldus Leonard Pekaar, algemeen directeur Van der Straaten.

Infra projecten
Van der Straaten is al jaren specialist op het gebied van straat-, kabel- en rioleringswerk. Een voorbeeld van een project dat onlangs is opgeleverd, is de herinrichting van de Sint Jansbuurt in Middelburg. Maar stilstaan is achteruitgaan volgens Leonard Pekaar. “Door de overname van Leidingbouw Zeeland kunnen wij onze rol als specialist in kabel- en leidingwerk behouden en verder uitbreiden.”

Van der Straaten Aannemingsmaatschappij
Al meer dan 100 jaar is Van der Straaten specialist op het gebied van grond- weg- en waterbouw in binnen- en buitenland. De organisatie werkt op de grens van land en water.
Van der Straaten Aannemingsmaatschappij is een verzameling van werkmaatschappijen binnen de specialismen: geotechniek, funderingstechniek, waterbouw, civiele techniek en infra. Daarnaast beschikt Van der Straaten over een eigen staalwerkplaats in Hansweert waar de organisatie constructief prefabriceert voor haar projecten.

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.