OVR Nieuws december 2021

Naar overzicht

16 augustus 2022

OVR Nieuws met als thema “Innoveren? Gewoon doen!”.

Laat je tijdens het lezen van deze OVR Nieuws inspireren door tal van ondernemers uit Reimerswaal die dingen anders durven te doen. Die hun processen of dienstverlening zó inrichten dat ze de laatste ontwikkelingen in de markt op de voet volgen. Innovatieve ondernemers dus.

Zo brengt Floor Foods als enige in Nederland krokante zeewier op de markt, kiest Groenleer Metaalrecycling voor de nieuwste technische snufjes en gaat Lamb Weston / Meijer afvalwater zuiveren om het zoetwatertekort aan te pakken. Ook op het gebied van dienstverlening zien organisaties kansen: zo helpt Rabobank je innovatief denken en zet de gemeente Reimerswaal een opmerkelijke digitale stap. 

Juist in deze tijd vol uitdagingen, is het belangrijk te blijven investeren in vooruitstrevende oplossingen. Zo is je bedrijf straks weer startklaar voor de toekomst, als er betere tijden aanbreken. 

(of lees online als PDF)

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.