OVR Nieuws december 2022

Naar overzicht

22 juni 2024

OVR Nieuws met als thema “Personeel gezocht!”.

Je ziet veel bestelbusjes rondrijden met achterop de tekst: word jij onze nieuwe collega? En ook online komt de ene na de andere vacature voorbij. Niet gek, als je weet dat de krapte op de arbeidsmarkt nergens zo groot is als in Zeeland: er zijn bijna zes vacatures per werkzoekende. In deze editie van OVR Nieuws vertelt het Werkgevers Service Punt van het UWV er alles over.

Gelukkig delen ondernemers ook volop tips. Zo zetten ze bij Lamb Weston Meijer hun medewerkers in als ambassadeurs, investeren ze bij Gebr. Weststrate in het opleiden van stagiairs en jonge medewerkers en adviseert de Rabobank om nauw contact te hebben met scholen en kennisinstellingen. Kortom, er blijkt veel mogelijk. Laat je inspireren door deze verhalen en doe er je voordeel mee!

Een fijne jaarwisseling toegewenst!

(of lees online als PDF)

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.