OVR Nieuws juli 2020

Naar overzicht

03 juli 2022

Deze week ontvangt u het OVR Nieuws met als thema “Bedrijfsbeveiliging; Veiligheid: van cybercrime tot risico’s afdekken”.

Voelde u zich de afgelopen maanden altijd veilig? Door het rondwarende coronavirus was u wellicht bang om besmet te worden en bracht boodschappen doen al een onveilig gevoel met zich mee. Veiligheid kent veel verschillende aspecten – ook voor de ondernemers in Reimerswaal. Zo hebben Zeeuws Zakelijk en Lamb Weston / Meijer te maken met digitale veiligheid, vertelt burgemeester Van Egmond over onveiligheid door criminaliteit en kijken Safetyspec en Padmos Verzekeringen naar het onderwerp vanuit hun eigen expertise.

U persoonlijk ontmoeten is nu niet altijd mogelijk. Maar op onze website kunt u terecht voor het laatste nieuws en vindt u nuttige tips voor ondernemers in deze uitdagende periode. Voor nu: blijf gezond!

(of lees online als PDF)

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.