OVR Nieuws september 2019

Naar overzicht

26 april 2024

Deze week ontvangt u het OVR Nieuws met als thema “ Blik op de toekomst”.

Wat is je stip op de horizon en welke investeringen of aanpassingen zijn nodig om je doelen te bereiken? Iedere ondernemer denkt daar vroeg of laat over na. In deze editie van OVR Nieuws vertellen ondernemers over hun bedrijf: waar ze vandaan komen, hoe ze zich onderscheiden en wat ze willen bereiken in de toekomst.

Zo heeft ict-beheerder Fancit in Krabbendijke een vestiging geopend, De Leeuw Bedrijfskleding haar showroom gerenoveerd en investeert CF Techniek in een nieuw machinepark. Terwijl de gemeente Reimerswaal bezig is met een toekomstvisie op recreatie en toerisme en u bij Rabobank Oosterschelde kunt kennismaken met hun nieuwe directeur Frank Capel.

Nieuwsgierig naar alle verhalen?
Maak in deze nieuwsbrief kennis met ondernemend Reimerswaal!

(of lees online als PDF)

 

OVR app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De OVR biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de OVR-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de OVR. Download nu de OVR-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.